R1 Žiar nad Hronom - Budča

Trnava – Nitra – Žarnovica – Žiar nad Hronom – Zvolen – Banská Bystrica – Ružomberok (križovatka s D1)

Moderátor: Moderátori

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod robertko » 07. Máj 2017 00:06

dnes som mal tiez cestu a tento usek má alternativu akurat to všetci berú tak že je nespoplatnený tak sa tam tú značku zjavne rozhodli dať ...
nakolko vsetci bez dialnicnej aj tak vyuzivali iba tie pripajacie pruhy
robertko
pokročilý diskutujúci
 
Príspevky: 315
Obrázky: 30
Založený: 06. Okt 2013 20:16

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod garip » 12. Máj 2017 20:44

Hank napísal:Nedavam velky pozor cestou na znacky, tak si nie som isty, ale by som odprisahal, ze dnes na tomto useku som minal najskor znacku Rychlostna cesta 250 m a potom znacku Rychlostna cesta...
https://www.google.sk/maps/@48.5630258, ... 6656?hl=sk
Co ma dost zaujalo, kedze som mal za to, ze uz vyse hodiny na rychlostnej ceste som. Dokonca mali policajti na tom vysrafovanom priestore v strede vyjazdu odchytene jedno auto.
Nevie o tom niekto nieco?

naozaj sa ti to nezdalo, tu je to aj vysvetlene: https://www.facebook.com/MiroslavIvan.s ... 6427968370
garip
pokročilý diskutujúci
 
Príspevky: 333
Obrázky: 80
Založený: 05. Nov 2012 11:44

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod cargobull » 14. Máj 2017 10:31

lenze tam oni popisuju dialnicu medzi budcou a hronskou dubravou ze je nespoplatnena ale znacky su len medzi pripajacimi pruhmi, to znamena ze napriklad idem zo stiavnice do ziaru cez dubravu a mozem vyuzit dialnicu bez znamky

na druhej strane smer zv - zh je to tak isto idem z dubravy do stiavnice a to je cele, pritom znacky su umiestnene uz pred krizovatkou na drubravu smerom zo zvolena, podla mna mali byt umestnene uz na krizovatke za budcou pri kolibe
Obrázok používateľa
cargobull
diskutujúci
 
Príspevky: 228
Obrázky: 75
Založený: 05. Aug 2010 19:42

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod Vlados » 14. Máj 2017 11:24

"medzi budcou a hronskou dubravou" sa nachádza miestna komunikácia
výrok roka: Aj keby to malo stáť desať miliárd, treba Kysuce raz a navždy zbaviť tranzitu/preťaženej dopravy.
Vlados
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 124
Založený: 20. Okt 2008 10:06
Bydlisko: BA, KE

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod Tomas PO » 21. Máj 2017 15:48

les znaciek...ako je chvalihodne, ze sa to riesilo, kedze 25km obchadzka skutocne nie je alternativou, ale ten les znaciek je neuveritelne cosi.
ta neznam ci ne hej
Obrázok používateľa
Tomas PO
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 934
Založený: 04. Okt 2006 00:43
Bydlisko: Presov

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod ingmatik » 07. Jún 2017 09:19

Je smutné, že v nedeľu bude mesiac od tejto nehody https://www.webnoviny.sk/foto-na-r1-sa- ... -s-drevom/ a poškodené zvodidlá v danom úseku sú opravené tak ako to na Slovensku už býva štandardom: značkami obmedzujúcimi rýchlosť a dopravnými kužeľmi v mieste, kde mali byť už dávno osadené nové zvodidlá. Či zas mešká dodávka z Číny?
"The Arc was built by an amateur, the Titanic by professionals."
ingmatik
návštevník
 
Príspevky: 29
Obrázky: 24
Založený: 28. Aug 2009 21:39

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod Vlados » 07. Jún 2017 09:41

To bude tým, že výmena zvodiel bola len obyčajná rabovačka. Bezpečnosť bola len prostriedok ako mať zisk v pomere k nákladom 3:1.
výrok roka: Aj keby to malo stáť desať miliárd, treba Kysuce raz a navždy zbaviť tranzitu/preťaženej dopravy.
Vlados
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 124
Založený: 20. Okt 2008 10:06
Bydlisko: BA, KE

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod garip » 07. Jún 2017 14:15

Vlados: ale v tom useku sa zvodidla nemenili, cim netvrdim, ze vymena zvodidiel na ostatnych usekoch nie je rabovacka. Proste za ten mesiac uz mali byt davno vymenene a opravene.
garip
pokročilý diskutujúci
 
Príspevky: 333
Obrázky: 80
Založený: 05. Nov 2012 11:44

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod richie » 07. Jún 2017 15:30

mozno to nemaju rozumne podchytene v zmluvach a chcu/musia na to spravit VO ;)
richie
diskutujúci
 
Príspevky: 93
Obrázky: 0
Založený: 17. Jún 2015 08:32

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod Vlados » 07. Jún 2017 18:49

@garip: na tom úseku sa zvodilá menili. jedine čo sa v okolí nemenili je v mieste MÚK ZnH-východ a na moste nad III/2492 a traťou ŽSR. Tam sa mal ten kamión prevrátiť, aspoň by s toho bol aj nejaký osoh.

@richie: NDS nemá tento typ zvodidiel. Oni nepočítali že by sa im niečo v záruke mohlo stať ;)
výrok roka: Aj keby to malo stáť desať miliárd, treba Kysuce raz a navždy zbaviť tranzitu/preťaženej dopravy.
Vlados
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 124
Založený: 20. Okt 2008 10:06
Bydlisko: BA, KE

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod cargobull » 08. Jún 2017 08:23

vo vyspelejsisch krajinach by boli zvodidla osadene naspat este v ten den
Obrázok používateľa
cargobull
diskutujúci
 
Príspevky: 228
Obrázky: 75
Založený: 05. Aug 2010 19:42

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod VojtoTT » 08. Jún 2017 19:22

trošku OT, ale na Mostnej v Žiline sú už asi viac ako pol roka taktiež neopravené zvodidlá a nikto s tým nič nerobí
VojtoTT
diskutujúci
 
Príspevky: 64
Obrázky: 26
Založený: 11. Júl 2011 10:40

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod ANDi » 11. Jún 2017 10:49


zdroj: YouTube.com
url: https://www.youtube.com/watch?v=td6kEFg2epQ
Ani betonove zvodidla nie su nazvys? Mesiac tvl... :roll:
Obrázok používateľa
ANDi
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 1141
Založený: 14. Júl 2012 17:12

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod cargobull » 28. Jún 2017 14:39

minuly tyzden ich opravovali konecne, ale zase vcera sa stala nehoda pri voznici tiez sa drevak prevratil, asi bude tak isto dlho trvat kym ich opravia :D

niekde v tychto miestach

https://www.google.sk/maps/@48.4566976, ... 312!8i6656
Obrázok používateľa
cargobull
diskutujúci
 
Príspevky: 228
Obrázky: 75
Založený: 05. Aug 2010 19:42

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod Vlados » 28. Jún 2017 17:09

tam sú bežné slovenské, tie by mali mať skladom.
výrok roka: Aj keby to malo stáť desať miliárd, treba Kysuce raz a navždy zbaviť tranzitu/preťaženej dopravy.
Vlados
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 124
Založený: 20. Okt 2008 10:06
Bydlisko: BA, KE

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod ANDi » 28. Jún 2017 19:06

cargobull;
Minule som zacul v dopravnom servise, ze bol prevrateny s drevom na MUK pri Hronskej Breznici (MUK do BS), tak ten pri Voznici bol uz treti?
Obrázok používateľa
ANDi
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 1141
Založený: 14. Júl 2012 17:12

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod expwy » 28. Jún 2017 21:07

Vlados napísal:tam sú bežné slovenské, tie by mali mať skladom.

Bežné české. Na sk sa zvodidlá nevyrábajú, všetko je len import z druhých krajín.
Obrázok používateľa
expwy
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 120
Založený: 08. Apr 2005 10:30

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod Vlados » 28. Jún 2017 22:24

Pôvodne som chcem napísať socialistické. Čo bolo cenné si nechali.
výrok roka: Aj keby to malo stáť desať miliárd, treba Kysuce raz a navždy zbaviť tranzitu/preťaženej dopravy.
Vlados
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 124
Založený: 20. Okt 2008 10:06
Bydlisko: BA, KE

Re: R1 Žiar nad Hronom - Budča

Odoslaťod cargobull » 30. Jún 2017 08:12

vo voznici su uz vymenene zvodidla
Obrázok používateľa
cargobull
diskutujúci
 
Príspevky: 228
Obrázky: 75
Založený: 05. Aug 2010 19:42

Predchádzajúca

Naspäť na R1

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.