ftipna diskusia, najepsie sa asi bavi Kazisvet ktory ked zistil ze uz neni z coho kradnut tak vymyslel ten bizardny utvar, ktory akoze šetrí. Šetrí na dalšie kradnutie
Našťastie sa ich "profesionalne" kvality už ukazali celemu slovensku, tak je kazdemu jasne že kde niet aut sa nic nepostaví, a kde je veľa aut,
tam sa niečo postaví - ale najme rozkradne. A tak hladove doliny vratane Rožňavskej, pa-pa. Prečo ma nezamestnanosť tak nizku váhu, to mi nikto nezodpovedal.
A smerak si moze dalej veselo rabovať... By ma zaujimalo kto z vas tu na fore volil opäť tie trúby, namä "kapitáňa"
jarino aj by som bral tvoje machrovanie keby si vnimal suvislosti, ale techokraticke myslenie to malokedy dovoluje - kontrolna otazka: kedy podla teba pojde tento usek opäť
do sutaže/výstavby, kedze bol stopnuty "vzaujme setrenia, zakonnosti,nepripravenosti" bla, bla, bla?
devil, presne moje slová, skoda že sa to vtedy Ersekovi nepodarilodotiahnut do podpisu zmluvy
a ostatnym hyppocrites: dokial sa stavalo (s kradnutím) vo vasom okrese tak nejak nebol problem, ten nastal az ked sa islo stavať v najmenej rozvinutých okresoch
a prv nez ma niekto obvini ze obhajujem kradnutie tak uvediem ze to tych zlodejov nikdy v zivote nevolil!