R2 Figa, východ – Tornaľa (obchvat Tornale)

Trenčín (križovatka s D1) – Prievidza – Žiar nad Hronom – v peáži s R1 – Zvolen – Lučenec – Rimavská Sobota – Rožňava – Košice – križovatka s D1

Moderátor: Moderátori

Odoslaťod Lionheart » 14. Júl 2008 14:17

i15 napísal:zrejme bude po otvoreni spoplanteny... zaujimave

a do roku 2010 sa na useku ZV-KE ani listok na strome nepohne :roll:


To je pravda a je to skoda. Lebo aspon nejake useky ZV-LC alebo medzi Ozdanmi a Tornalou by mohli rozostavat a priblizit tak KE a BA po kvalitnejsej ceste ...
Lionheart
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 67
Založený: 10. Dec 2007 14:24
Bydlisko: Milky way

Odoslaťod aquila » 14. Júl 2008 14:21

to by bola dost haluz, mat spoplatene tie 3 km .. :roll:
Obrázok používateľa
aquila
administrátor
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 464
Založený: 03. Feb 2005 19:08
Bydlisko: doma :)

Odoslaťod Lionheart » 14. Júl 2008 14:24

aquila napísal:to by bola dost haluz, mat spoplatene tie 3 km .. :roll:


to je pravda, ale naozaj ak si dobre pamatam bude to musiet zrusit vlada ... co sa mozrejme nevylucuje ze to spoplatennie Fico zrusi ... ale treba hlasno kricat :-)
Lionheart
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 67
Založený: 10. Dec 2007 14:24
Bydlisko: Milky way

Odoslaťod i15 » 14. Júl 2008 14:28

Lionheart napísal:
aquila napísal:to by bola dost haluz, mat spoplatene tie 3 km .. :roll:


to je pravda, ale naozaj ak si dobre pamatam bude to musiet zrusit vlada ... co sa mozrejme nevylucuje ze to spoplatennie Fico zrusi ... ale treba hlasno kricat :-)


lenze R3 bola "bez uhrady" uz od otvorenia... ako je to mozne??
Obrázok používateľa
i15
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 827
Založený: 21. Jan 2007 21:49
Bydlisko: Košice

Odoslaťod Lionheart » 14. Júl 2008 14:36

Mozno sa automaticky spoplatnuju iba 2+1 (Tornala, Ozdany). Na Orave je to iba 1+1. Ale hovorim neviem presne, iba sa mi cosi mari ze som kdesi nieco take cital ...
Lionheart
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 67
Založený: 10. Dec 2007 14:24
Bydlisko: Milky way

Odoslaťod devil » 14. Júl 2008 14:42

Mozno sa automaticky spoplatnuju iba 2+1


v tomto nie je rozdiel ci 2+1 alebo 1+1, okrem toho tornala je tiez 1+1.
Obrázok používateľa
devil
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 101
Založený: 04. Feb 2005 08:32

Odoslaťod Lionheart » 14. Júl 2008 14:45

Tak potom zrejme na to bolo od zaciatku vyhlaska vlady o nespoplatneni ... ale najlepsie by sa bolo opytat NDS-ky. Ale je to fakt hlupost spoplatnit 3km obchvat Figy. A vobec celkovo tych par kilometrov na R2 ZV-KE - hlavne ked to musia vyuzivat miestni a nie je tam dlhsi uceleny usek a navyse nema ani kompletne 4 pruhy!
Lionheart
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 67
Založený: 10. Dec 2007 14:24
Bydlisko: Milky way

Odoslaťod i15 » 14. Júl 2008 14:57

secteno a podtrzeno - NDS ma pravo to spoplatnit, ale staci len chciet a usek bude bez uhrady
Obrázok používateľa
i15
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 827
Založený: 21. Jan 2007 21:49
Bydlisko: Košice

Odoslaťod MiSo V. » 02. Aug 2008 19:46

Dnes som prechadzal popri obchvatu figi a musim povedat že jediné čo chýba k dokončeniu je dať preč kužele pretože všetko ostatné tam už je teraz sa snažím dopátrať k tomu kedy sa to slávnostne otvorí i ked ja som si to už peši prešiel a musím povedať že o 5min. najmenej to cestu skráti a motoristom ušetrí naftu lebo nebudú musieť toľko brzdiť a byť tak obozretný.
MiSo V.
 

Odoslaťod sorgo » 04. Aug 2008 08:52

Ja som prechadzal vcera vecer, dokonca nezakryta znacka, ze o 500m zacina cesta pre motorove vozidla ma tak potesila, ze som na chvilu bol v euforii, ze uz pojdem novym usekom. sklamanie prislo o par metrov dalej...
Obrázok používateľa
sorgo
zaslúžilý diskutujúci
 
Príspevky: 949
Obrázky: 19
Založený: 17. Okt 2005 15:20
Bydlisko: KE

Odoslaťod sorgo » 15. Aug 2008 10:14

Kedy je oficiálny termín na otvorenie úseku?
Obrázok používateľa
sorgo
zaslúžilý diskutujúci
 
Príspevky: 949
Obrázky: 19
Založený: 17. Okt 2005 15:20
Bydlisko: KE

Odoslaťod expwy » 15. Aug 2008 11:15

sorgo napísal:Kedy je oficiálny termín na otvorenie úseku?

Podľa mojich info by to malo byť 28. augusta 2008.
Obrázok používateľa
expwy
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 120
Založený: 08. Apr 2005 10:30

Odoslaťod Tomas PO » 15. Aug 2008 11:48

MH napísal:
sorgo napísal:Kedy je oficiálny termín na otvorenie úseku?

Podľa mojich info by to malo byť 28. augusta 2008.

Hura.
ta neznam ci ne hej
Obrázok používateľa
Tomas PO
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 934
Založený: 04. Okt 2006 00:43
Bydlisko: Presov

Odoslaťod sorgo » 15. Aug 2008 13:53

Dik za info, neviem sa dockat.
Obrázok používateľa
sorgo
zaslúžilý diskutujúci
 
Príspevky: 949
Obrázky: 19
Založený: 17. Okt 2005 15:20
Bydlisko: KE

Odoslaťod Andrej » 25. Aug 2008 15:06

28.8. je uz uvedeny aj na stranke NDS. Snad necerpali info odtialto :lol:
Andrej
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 608
Založený: 08. Feb 2005 17:57

Odoslaťod sorgo » 25. Aug 2008 15:44

No... tabule vyzeraju byt ako naozaj :) ale to aj pri Janovciach, takze uvidime... dufam, ze v septembri uz pojdem po novom useku.
Obrázok používateľa
sorgo
zaslúžilý diskutujúci
 
Príspevky: 949
Obrázky: 19
Založený: 17. Okt 2005 15:20
Bydlisko: KE

Odoslaťod mirkobb » 25. Aug 2008 23:02

Na to, že sa to už má čoskoro otvárat, a že mnohí čo by to mohli "cvaknuť" čo tadiaľ často chodia, je tu nejak málo aktuálnych fotiek odtiaľ v galérii.. :wink: :D
Obrázok používateľa
mirkobb
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 99
Založený: 18. Máj 2005 14:11
Bydlisko: BB, Praha

Odoslaťod Andrej » 26. Aug 2008 13:23

Tentokrat predbehla vsetkych nasich fotografov NDS (konecne) :)
http://www.ndsas.sk/stavby-2008/12949s? ... 163&page=1
Andrej
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 608
Založený: 08. Feb 2005 17:57

Odoslaťod i15 » 26. Aug 2008 13:44

hm, tyrkysove zabradlia sa mi pacia :) a toto vyzera uplne ako Ozdany...

http://img.ndsas.sk/nds/Rychlocesty/R2/ ... Figa06.JPG
Obrázok používateľa
i15
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 827
Založený: 21. Jan 2007 21:49
Bydlisko: Košice

Odoslaťod aquila » 26. Aug 2008 13:49

ak sa nepletiem, tak to je prve odovzdavanie tohto roku ? (teda ak nepocitam, to uz asi 5te odovzdavanie useku D3 HP - ZA :lol: )
Obrázok používateľa
aquila
administrátor
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 464
Založený: 03. Feb 2005 19:08
Bydlisko: doma :)

Odoslaťod Andrej » 26. Aug 2008 13:51

jj,zaroven je to prvy usek,ktory sa zacal stavat az za ficovej vlady ;)

btw,aj ta rychlost postavenia je na slovenske pomery nevidana :)
Andrej
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 608
Založený: 08. Feb 2005 17:57

Odoslaťod Čumil » 26. Aug 2008 13:56

Andrej napísal:btw,aj ta rychlost postavenia je na slovenske pomery nevidana :)


Nevidana? To by som zase netvrdil.
Napr. Rudno - Zarnovica 7/2004 - 10/2006. Pritom islo o 10km usek v plnom profile. Toto je 3.5km usek v polprofile.
Čumil
zaslúžilý diskutujúci
 
Príspevky: 740
Založený: 01. Okt 2005 16:41

Odoslaťod Čumil » 26. Aug 2008 13:58

A este by som pripomenul, ze v sezone 2004/2005 sa vyskytla, na rozdiel od nasledujucich dvoch, aj naozajstna zima :-)
Čumil
zaslúžilý diskutujúci
 
Príspevky: 740
Založený: 01. Okt 2005 16:41

Odoslaťod Andrej » 26. Aug 2008 14:05

cumil, toto boli necele 2 roky, a je to kompletne dokoncene, nielen otvorene. Je to sice polprofil, ale zaroven tu su o dost väcsie mosty ako na useku Rudno-ZC. Rychlejsie sa postavil len usek predlzenia R1 pri Hronskom Benadiku ;) . Na slovenske pomery je to teda nevidana rychlost :roll:
Andrej
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 608
Založený: 08. Feb 2005 17:57

Odoslaťod Thomas » 26. Aug 2008 16:31

úsek D3 HP - ZA se staví taky velmi rychle. Holt poměry se lepší.

Oceňuji důslednou přípravu na plný profil.
Thomas
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 27
Založený: 20. Dec 2007 20:42
Bydlisko: Brno

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na R2

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.