Moderátor: Moderátori
Tomas PO napísal:ja by som pridal este kanaly, elektrickove prejazdy, zeleznicne priecestia a sfrezovane vozovky
to je český žargón vyjadrovania sa: seš blbej, no ty vole, jo máš fofry ...kstano napísal:kraken, skus trocha rozmyslat. Pochopil si to uplne ZLE. A hned nadavky do blbcov... !!! Vyzeras teraz ako ...
Andrej napísal:Planuje sa v dohladnej dobe riesit znizenu rychlost pri odp.Hybe? Ak sa nemylim, tam by stacilo len predlzit odb.a pripajacie pruhy.
i15 napísal:Tomas radsej pst, aby aj tam nedali 80tku
Pochybujem, ze bude zaujem ten vyjazd z Hybe prestavat. Osadenie znaciek s obmedzenim a pravielne vyberanie pokut ma vyssie IRR.
Tomas PO napísal:Ten usek je este z 80tych rokov, ze? Pamata si niekto, ci je odpocivadlo az z prelomu rezimov, alebo tam bolo aj predtym? Mne sa mari, ze ako maly som registroval stavbu OMV, ale nepamatam, ci tam nieco bolo predtym alebo nie.
eucitizen napísal:Ak si dobre pamatam postaivli tam odpocivadlo az ked sa zacala vystavba useku do Vazca.
i15 napísal:Usek LM-PP ma najvacsiu hustotu obmedzeni na nasej sieti a myslim ze sa na neho nechyta ani dietne stavana R1-tka. Taktiez je tam vela zbytocnych obmedzeni az na 80, ktore platia v pripade dazda.
i15 napísal:Usek LM-PP ma najvacsiu hustotu obmedzeni na nasej sieti a myslim ze sa na neho nechyta ani dietne stavana R1-tka. Taktiez je tam vela zbytocnych obmedzeni az na 80, ktore platia v pripade dazda.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: pipo6133 a 15 hostí.