Moderátor: Moderátori
Adoas napísal:Dlzka tohoto useku je 15,8 km. Stavebne prace by sa mali zacat v r. 2008, dokoncene by mali byt v r. 2011 a usek by mal byt otvoreny v r. 2010.
Adoas napísal:Dlzka tohoto useku je 13,5 km. Usek by sa mal zacat stavat v r. 2007, otvorit by sa mal v r. 2010 a celkove ukoncenie prac by malo byt v r. 2011.
JG napísal:Zjavne Vam neprekaza, ze vzdusnou ciarou je to dalej ako 29,3 km. Sice do Australie je to blizsie durch cez Zem, ale na tomto useku sa tym velmi ziskat neda.
JG napísal:Hlavne, ze sa venujete problemu, ktory som nacrtol, teda dlzke R1 Selenec - Tekovske Nemce.
devil napísal:Okrem toho tento usek resp. jeho cast Caradice-Tek. Nemce ma uz davno ukoncenu EIU, cize tu by sa mohlo stavat skor, ak by bola vola....
harmonogram (plán) podle kterého se připravují stavby a je velmi težké v něm něco přeskočit.
devil napísal:lenze tu nie je prekazka...harmonogram sa da velmi lahko prisposobit...ono je to tak ze niektore stavby maju problem s EIA alebo pozemkami tak sa odsunu...ale zaroven nijaka stavba nie je v zalohe...a potom to tak vypada ze vlani sa zacalo zase menej usekov ako sa malo...a pritom peniaze aj boli.
....
npr. sa vyskytol problem pri ZC-Sas. Podhradie, ale bez ohladu na to ci by bol alebo nebol problem, usek Beladice-Tek. Nemce uz mal byt niekde v stadiu vysporiadania pozemkov....pre istotu aby sa dalo "preskocit".
devil napísal:V nejakom materialy sa vystavba mala zacat 2006, ale to nevyzera realne a ostane to na dalsiu vladu. tato vlada "ma na svedomi" useky okolo HB, NB a ZC, tak nech kazdy usudi ci je to malo alebo nie.
nie som si isty ci ta cesta pojde pri ZM medzi obcami Cierne Klacany a Prilepy, ja som z dediny C.K. a ludia robili vsetko preto aby sa to posunulo bud medzi ZM a Prilepy alebo pod C.K. juznejsie, je tam priehrada, niekde pri nej.
bol som dnes na obecnom urade popytat sa okolo RC, starosta mi povedal ze to nebude medzi C.K. a Prilepy, ale juznejsie pod dedinou,...
Rio13.zm napísal:...musel som pridat aj fialovy variant, tento vraj chcela dosiahnut Moravecka primatorka, ktora sa preslavila hladovkou v BA, aby to islo pri primyselnom parku v ZM, ale to asi hned zrusili, hned ako ju to napadlo, lebo ona je strasna <> a robi vsade len hambu.
Rio13.zm napísal:to je pravda, nechapem, ludia nadavaju na nu, ale zvolili si ju zas, sak spravila vela veci pre mesto, bola hladovat v BA a dala postavit par svatcov pri kostole
nevie tu nikto o tych nasich variantoch ?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.