Moderátor: Moderátori
richie napísal::oops: ups .. nuz, ale co narobim .. inak KE- RS - ZV - BA je celkom v pohode trasa AK je dobre pocasie (teda sucho a ziadna hmla) a je noc ( teda po 21:00) resp. vikend .. inak je to loteria s trvanim jazdy medzi 3:40 - 6:40 s dobrou davkou adrenalinu (divkoa zver a vodici bez rozumu/pudu sebazachovy)
DrX napísal:Ale, nie je to tak zle ani cez den. Zavesis sa 60-kou za nejakym nakladakom, a klido pido ides, a ziaden kamikadze v protismere ta nemoze ohrozit (kedze ten nakladak by ho zrovnal ). Inak tiez je dobre vyrazit skoro rano. Pri mojej poslednej ceste odchod z KE 4:30 - BA 8:30 a viacmenej bez stresu - a to bola aj hmla aj prsalo. (spat som potom siel cez BP, ale to len pre to, ze som tam nieco potreboval zariadit )
DrX napísal:Ty ty ty. Tak tebe sa nechce hrde namontovat na kolesa sneznice a pustit sa po nasej irecitej "hlavnej tepne" krasne po snieziku do hlavneho "mesta"????
http://auto.sme.sk/c/20410315/cestari-u ... ml?ref=trz
vsak pohlad na tatry ta musi cez tie zaveje povzniest!!!
a nie ze cez BP!!! to jedine tak "do tankoch" a potom...
richie napísal:DrX napísal:Pri mojej poslednej ceste odchod z KE 4:30 - BA 8:30 a viacmenej bez stresu - a to bola aj hmla aj prsalo
ehm .. BA 8:30 .. to asi len cez vikend, inak taky cas ides este stale krokom (ak vobec) od Trnavy .. problemy su dva 1) rano sa mi nechce vstavat a deswi ma predstava rozospatych vodicov a 2) prave ranny dojazd do BA je veeelmi tazko odhadnutelny (ak tam potrebujes byt na ranne stretnutie) - preto radsej idem v noci
Vlados napísal:richie napísal:DrX napísal:Pri mojej poslednej ceste odchod z KE 4:30 - BA 8:30 a viacmenej bez stresu - a to bola aj hmla aj prsalo
ehm .. BA 8:30 .. to asi len cez vikend, inak taky cas ides este stale krokom (ak vobec) od Trnavy .. problemy su dva 1) rano sa mi nechce vstavat a deswi ma predstava rozospatych vodicov a 2) prave ranny dojazd do BA je veeelmi tazko odhadnutelny (ak tam potrebujes byt na ranne stretnutie) - preto radsej idem v noci
Veď nepísal, že išiel... asi letel, len neviem či na štyroch kolesách alebo vzduchom. Za 4 hod. bez stresu sa to nedá ani podvečer, jedine že máš celú cestu pustené majáky
Naspäť na Diaľnice a RC všeobecne
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.