Alee... Neviem co tu mate vsetci za problem... Ked uz sa viackrat uvazovalo nad zvysenim rychlosti a tam kde je problem su osadene znacky znizujuce rychlost a mimo toho sa da ist aj 160, momentalne si uz neviem predstavit, ze by som stale chodil 130kmh max., ale na druhej strane to neznamena, ze som obkoleseny autami a prepnem sa do modu Need For Speed...
Neviem cim to je, ale stale ked beriem chlapov cez carpooling, tak stale sa im nepaci moj styl jazdy, ze som pretekar a podobne srandy atd., ale ked zenske, tak este chvalia, aky sikovny sofer
Nikdy som nemal krizovu situaciu mimo Donoval, aj to bola jedna v zime, ked ma doslova vyhodilo z vyjazdenych kolaji pri predbiehani na rovnom useku
Ovela viac nebezpecnejsia je Giraltovce - Svidnik, ako cela trasa Bratislava - Giraltovce, preco je tam asi tolko vela krizikov pri ceste
Uprimne mam pred tou cestou velky respekt, neraz som videl ako autu predomnou urval kamion spätne zrkadlo a kamion kamionu mnohokrat. Mne sa to nastastie nestalo, ale mnohokrat ma vytlacil kamion z cesty, kde som si mohol vybrat, ze bud zomriem, alebo skoncim maximalne v priekope, ta cesta je tak neskutocne uzka..