Moderátor: Moderátori
lostrail napísal:Kvík napísal:200 km/h na južnej trati je dokonalá utópia, aj pri výrazne lepšom ekonomickom vývoji by to bolo beznádejne nenávratné. Aj o obyčajnej elektrifikovanej dvojkoľajke na 120 km/h pochybujem, že by sa vôbec dokázala uživiť, aspoň teda najbližších pár desaťročí.
Nejaku elektrifikaciu a optimalizaciu na 120 km/h som zachytil, t.j. ze by sa to malo robit. Aj ked teda, po vcerajsku uz nemusi platit nic.
jarino napísal:Ja som zvedavý, či Žgravčáková bude vyvracať chýry, že s jedným z mostov sú problémy.
Národná diaľničná spoločnosť napísal:Lenka... pozdravujeme Vás, nemáte korektne informácie, most ,,nepadol,,. Most preukazoval sadanie, v pár centimetroch, ktoré sanujeme injektážou, vtláčame tekutý betón. Uvedené nemá vplyv na bezpečný prejazd R2. Sanácia bude trvať niekoľko týždňov. MÉDIA TÍM NDSLenka... napísal:Napriek tomu ,že most padol o 10 cm ?Národná diaľničná spoločnosť napísal:NDS | OTVÁRAME NOVÚ CESTU
metelesku.blesku napísal:Bohove "štastie" majú, že sadol zrovna most v križovatke, ktorý sa dá obísť cez zjazd a výjazd.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: nevo83 a 2 hostí.