Moderátor: Moderátori
B; napísal:
......
Da sa pouzit aj trasa BA-NR-ZnH-Kremnica-Martin alebo
(c) Johann BA - TN - PD - MT - RK - PO
kstano napísal:Ten vychod som zle formuloval. Myslel som severovychod, teda Tatry, PP, Spis, Presov, prip. Bardejov, Svidnik, Stropkov, prip. Orava. Do Kosic je jednoznacne dobra cesta juhom po R2 okrem par kritickych usekov - ale tam sa coskoro otvoria obchvaty a bude to fajn.
Eminem napísal:kstano napísal:Ten vychod som zle formuloval. Myslel som severovychod, teda Tatry, PP, Spis, Presov, prip. Bardejov, Svidnik, Stropkov, prip. Orava. Do Kosic je jednoznacne dobra cesta juhom po R2 okrem par kritickych usekov - ale tam sa coskoro otvoria obchvaty a bude to fajn.
Tak potom jednoznacne trasa D1+R1+R3+D1.
Vzdy budu mensie dopravne problemy pri NR+Donovaly ako cez PB+ZA-RK.
aquila napísal:teraz je to ozaj na dilemu. buduci, resp v roku 2008 to o nieco vyzeraznejsie pre severnu trasu ked bude cely usek od ivachnovej po janovce.
aj ked zase medzi ZA a RK bude hooodne uzke hrdlo a zrejme sa tam nakopi docela dost ludi, ktori budu zmyslat podobne.
no a este zostane minimalne do 2009 bodova zavada v PB.
az sa urobi do 2009 usek zarnovica - sasovske podhradie, tak to bude docela vyrovnane resp bude zrejme najlepsia kombinacia D1 - R1 - donovaly/certovica - D1
Eminem napísal:aquila napísal:teraz je to ozaj na dilemu. buduci, resp v roku 2008 to o nieco vyzeraznejsie pre severnu trasu ked bude cely usek od ivachnovej po janovce.
aj ked zase medzi ZA a RK bude hooodne uzke hrdlo a zrejme sa tam nakopi docela dost ludi, ktori budu zmyslat podobne.
no a este zostane minimalne do 2009 bodova zavada v PB.
az sa urobi do 2009 usek zarnovica - sasovske podhradie, tak to bude docela vyrovnane resp bude zrejme najlepsia kombinacia D1 - R1 - donovaly/certovica - D1
Praveze r. 2008 bude znamenat total kolaps v PB, lebo tam bude rozostavana D1, total kolaps na ZA-RK.
A naopak bude lepsie riadeny usek na D1 BA-TT, dostavany usek okolo Zarnovice a dokoncene stavebne upravy na Donovaloch (pridavny pruh), takze to bude D1+R1+Donovaly+D1.
aquila napísal:teraz je to ozaj na dilemu. buduci, resp v roku 2008 to o nieco vyzeraznejsie pre severnu trasu ked bude cely usek od ivachnovej po janovce.
kstano napísal:Este otazka, uz teraz sa pripravujem na kolaps pre dusickami, aj ked sa to toho roku asi rozdeli a cast ludi si spravi predlzeny vikend. Ale v utorok-stredu smer vychod->BA bude zly. Asi pojdem juhom, kedze cez statny sviatok nebudu na Donovaloch kamiony. Ale co Nitra? Nemohol by niekto (zdravim mapman-a) nazorne, najlepsie nakres v mape, popisat obchadzku kruhovej krizovatky v Nitre cez centrum? Velmi by to pomohlo, najma takym, ako som ja, ktori sa v Nitre nevyznaju, a preto radsej ako bludit, si odstoja tristvrtehodinku.
B; napísal:aquila napísal:teraz je to ozaj na dilemu. buduci, resp v roku 2008 to o nieco vyzeraznejsie pre severnu trasu ked bude cely usek od ivachnovej po janovce.
O to prave podla mna ide - "momentalne"
A este je nutne poznat aj presny ciel.
Ked ides napr. na Strbske Pleso bude ti Meng-Janovce na nic.
Krasny siroky priestor na diskusiu
Eminem napísal:kstano napísal:Este otazka, uz teraz sa pripravujem na kolaps pre dusickami, aj ked sa to toho roku asi rozdeli a cast ludi si spravi predlzeny vikend. Ale v utorok-stredu smer vychod->BA bude zly. Asi pojdem juhom, kedze cez statny sviatok nebudu na Donovaloch kamiony. Ale co Nitra? Nemohol by niekto (zdravim mapman-a) nazorne, najlepsie nakres v mape, popisat obchadzku kruhovej krizovatky v Nitre cez centrum? Velmi by to pomohlo, najma takym, ako som ja, ktori sa v Nitre nevyznaju, a preto radsej ako bludit, si odstoja tristvrtehodinku.
Cez centrum mesta NR absolutne neodporucam prechadzat, treba pouzit severny obchvat. Je to najrychlejsia moznost na trase TT-BB.
Centrum mesta, to je vela svetelnych krizovatiek, ziadna zelena vlna.
mapman napísal:Cez centrum vážne nie, ak to tam nepoznáš. Funguje často v mestách pravidlo, že domáci si vie cestou cez mesto častokrát cestu skrátiť ale musí to dobre poznať a vedieť v ktorý čas a kedy s čomu vyhnúť... Cezpolným sa odporúča si radšej vždy tu polhodinku vystáť
kstano napísal::cry:
OK, presvedcili ste ma.
Takze mi vychadza, ze najblizsie roky sa najma v piatky na ceste na vychod zapcham nevyhnem Vzdy budem riesit len to, aby som sa vyhol tej horsej.
kstano napísal:Este otazka, uz teraz sa pripravujem na kolaps pre dusickami, aj ked sa to toho roku asi rozdeli a cast ludi si spravi predlzeny vikend. Ale v utorok-stredu smer vychod->BA bude zly. Asi pojdem juhom, kedze cez statny sviatok nebudu na Donovaloch kamiony. Ale co Nitra? Nemohol by niekto (zdravim mapman-a) nazorne, najlepsie nakres v mape, popisat obchadzku kruhovej krizovatky v Nitre cez centrum? Velmi by to pomohlo, najma takym, ako som ja, ktori sa v Nitre nevyznaju, a preto radsej ako bludit, si odstoja tristvrtehodinku.
kstano napísal:Ale niekde som cital, ze je nejaka obchadzka kruhovej krizovatky. Cez Nitru- centrum. Alebo da sa obist Nitra cez dediny? Lebo obcas tam fakt cakam do hodiny a potom este za Nitrou v smere na vychod husta premavka a to velmi zdrzi.
Naspäť na Diaľnice a RC všeobecne
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.