Moderátor: Moderátori
aquila napísal:docela drahe na to ze to bude polovicny profil .. vsak to je skoro pol miliardy km ...
Andrej napísal:aquila napísal:docela drahe na to ze to bude polovicny profil .. vsak to je skoro pol miliardy km ...
Celkovo sa mi tie ceny zdaju velmi divne. Na useku Bidovce-Pozdisovce to vychadza ani nie 200 mil Sk/km na plny profil. Takisto tunel Dargov vyjde v prepocte na km podstatne lacnejsie ako ktorykolvek tunel medzi ZA a RK.
Dialniciar napísal:Andrej napísal:aquila napísal:docela drahe na to ze to bude polovicny profil .. vsak to je skoro pol miliardy km ...
Celkovo sa mi tie ceny zdaju velmi divne. Na useku Bidovce-Pozdisovce to vychadza ani nie 200 mil Sk/km na plny profil. Takisto tunel Dargov vyjde v prepocte na km podstatne lacnejsie ako ktorykolvek tunel medzi ZA a RK.
To je 1/2 profil s rozostavanosťou zemných prác aj na druhý polprofi.
Na cestu I/18 bude tento úsek napojený pri obci Studenec (dočasne) a mimoúrovňovou križovatkou v Behárovciach.
teoretik napísal:Pri Studenci bude asi len docasne napojenie:Na cestu I/18 bude tento úsek napojený pri obci Studenec (dočasne) a mimoúrovňovou križovatkou v Behárovciach.
tento usek + Matejovce-Janovce + Presov-Svinia a jazda do Tatier z vychodu bude viac-menej v pohode...
teoretik napísal:no samozrejme, ale to uz rovno mozno povedat, ze treba celu dialnicu
Tomas PO napísal:teoretik napísal:no samozrejme, ale to uz rovno mozno povedat, ze treba celu dialnicu
Ani celkom nie, vjazd do Levoce od PO je velmi klukaty a neprehladny, podobne neprijemna zakruta medzi Dravcami a Spiskym Stvrtkom.
teoretik napísal:Tomas PO napísal:teoretik napísal:no samozrejme, ale to uz rovno mozno povedat, ze treba celu dialnicu
Ani celkom nie, vjazd do Levoce od PO je velmi klukaty a neprehladny, podobne neprijemna zakruta medzi Dravcami a Spiskym Stvrtkom.
ano, ale to sa neda poriesit tak jednoducho, ako Studenec-Beharovce
Ľuboš Gerža napísal:V súčasnosti sa hovorí o úsekoch, ktoré budú stavané cez PPP, sú tam i úseky Jánovce-Jablonov a Fričovce-Svinia. Čo bude s úsekom Jablonov-Studenec-Behárovce? Viem, že je to rozdelené na 2 podúseky, dal som ich spolu, lebo o nich je zatiaľ ticho. Žeby tento rovinatejší úsek postavil štát?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.