Moderátor: Moderátori
moze sa to odlozit na neurcito. moze sa upravit cesta cize vyriesit krizovatky a prekreslit. dalej moze sa rozsirit sucasna cesta 2+2. a moze sa naprojektovat dialnica s vynimkami z noriem, cize uzsia a vacsie zakruty. je to vynimocny pripad ktory si vyzaduje vynimocne riesenie. to mas 3 riesenia. ja viem, ciara na mape bude prerusena a nebude sa dat ist 130.A existuje trasa, kde nie sú závažné enviromentálne dôsledky?
podla mna dokoncit KE, dalej smer MI bez dargova, brodno-KM, Zvolen vsetko plny profil. zavady na R2 a R4 ako polovicny a zoznam obchvatov co som uviedol v inej teme. uz toto su tak 2-3 mld. Tvoj zoznam nasobne viac. prezradis ze odkial na to chces vziat ? PPP ?Turany - Hubová, Brodno - KNM, Zvolen, R3 za Martinom, R2 od Lucenca po Tornaľu, Soroška, D1 na UA hranice, R4 v pol profile, R2 Trenčín - Prievidza.
za mna urcite nie. cize veris tomu ze spodna hranica je vlastne horna hranica.A za mňa je 59/km na poslednom úseku OK. Ale je to pri hornej hranici. Aktuálne tam až taký veľký problém nie je. Po otvoreni dvoch úsekov to bude horšie.
devil napísal:Tvoj zoznam nasobne viac. prezradis ze odkial na to chces vziat ? PPP ?
devil napísal:moze sa to odlozit na neurcito. moze sa upravit cesta cize vyriesit krizovatky a prekreslit. dalej moze sa rozsirit sucasna cesta 2+2. a moze sa naprojektovat dialnica s vynimkami z noriem, cize uzsia a vacsie zakruty. je to vynimocny pripad ktory si vyzaduje vynimocne riesenie. to mas 3 riesenia. ja viem, ciara na mape bude prerusena a nebude sa dat ist 130.
moj zoznam tak okolo 2,5 mld. a rusenie niektorych R tras ako bonus do buducna. co je viac realne, vyssia alebo nizsia suma ? su suvisle tahy prospesnejsie aj ked nie su intenzity ?Áno, približne toľko peňazí je potrebných na dôležité projekty na SK. V zozname prioritných projektov vlády je už tiež projektov za 3-4 mld.
devil napísal:to potom podme plakat nad kazdym spomalenim na dialnici kde je oprava, auta presmerovane do 1+1. vacsina ciest I. triedy pre hlavne tahy ma priemerku 60-70 km/h. cize 100 km ides 1:40. a to je dost hanba SR.
Naspäť na Diaľnice a RC všeobecne
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.