vladik67 napísal:Tak toto je typické: "Podaj palec a chcem celú ruku".
sendvo napísal:toto je zasa taka typicka slovenska diskusia typu ten zmrd sused ma viac ako ja :
Sendvo, tak ak Ti dôjdu argumenty, treba to podľa teba riešiť asi len takto. Ak Ti ide len o to, aby si niečo napísal, tak to beriem a na tvoje príklady nemá cenu reagovať, lebo prečo práve to a nie to (len aby diskusia nestála?). Situáciu na železnici vrátane Žiliny poznám, lebo ak sa nechcem trmácať južnou železničnou traťou do BA, tak do miest Považia od severu po BA musím ísť len cez ZA a do ČR tiež.
Najfundovanejšiu a vecne zdôvodnenú odpoveď som čítal od Jarina, len ma mrzí, že všetko v tomto štáte sa plánuje zo západu na východ a pokiaľ niečo dôjde na východ, tak na západe je to už nepostačujúce alebo zastaralé a tak sa investuje nanovo. Ja to vidím len ako plýtvanie peniazmi na prípravu projektov v smere na východ a juh, najmä ďaleký východ, lebo sa to nerealizuje a prepadnú lehoty platnosti jednotlivých dielčich postupov a rieši sa to nanovo, pričom zosobnené to nie je opäť nikomu. Tu práve očakávam, že po 30 rokoch bačovania, bude rozvoj na Slovensku realizovaný spravodlivo v prospech všetkých obyvateľov a nielen tých našich vhodných politických lobistov.
A k cyklochodnikom, je pravda, že je to vec regiónov, lenže keď majú problémy financovaním ciest druhej a tretej triedy, tak nebudú vrhať pracovné nasadenie osôb do projektovania cyklochodníkov, hoci sú financované z EU. Osobne som toto ako zástupca určitej časti občanov riešil, takže viem o čom to je. Inač to nie je na MD a NDS, kde nevedia čo skôr a tak, pracujú raz na jednom projekte, či už ako skupina alebo jednotlivec s čiastkovými úlohami a to môže potvrdiť aj Jarino. A k tomu ešte znižovanie stavov.