Murphy napísal:To Adaios:
Ked nieje este stanovena zmluva, tak nam nic ine neostava len teoretizovat a zovseobecnovat. Ja vychadzam z prirucky Pre uspesne PPP od EK, kde medzi vyhodami PPP je spominana aj zvysena kvalita, co sa vraj prejavilo na niektorych projektoch v zahranici.
Ano spravne v tvojej pozici ... ked nie je stanovena zmluva tak 99,99% odbornikov na dialnice, ekonomiu atd. si moze len studovat rozne prirucky (nepoznam - napis nazov toho co si napisal - aka prirucka od EU, je ich viac ale aj od UNO) atd. a cakat na zmluvu ...
Ja ktory dost aktivne sledujem PPP mozem v kazdej faze hodnotit rozne postupy a myslim si ze uz som napisal dost ohladom PPP na tomto forume v tejto sekcia.
Pred kazdou zmluvou pred kazdym vstupom na novy trh sa davaju naklady cca. min. 1 mil. EUR na rozne podklady a studie o historia za 20 rokov v minulosti ... a pred zmluvou si zistim info ake chcem a aj dam hodnotenie ake chcem a nakoniec je PPP alebo nie je - a dokonca aj ked je zmluva tak to neznamena ze sa neda zmenit/zrusit - aj Madarsko, aj CR.
Ja o PPP si dovolim povedat ze viem viac nez dost a viem ze SR je na tom viac zle ako dobre pretoze nema za sebou dobre skusenosti ohladom dialnicnej vystavby vseobecne - a mozete mi tu pisat info o umrtnosti v GR pri dopravnych nehodach alebo o nedostatku reformnych krokov v GR - postavila sa taka stavba ako most R-A a ani 1 EUR sa nedava ako tienove myto, stavia sa Egnatia Odos v dlzke cca. 680 km + nadvazujuce cesty atd. a EU len dava 10-25% na doplatenie cien pre EU.
Mozete ma tu urazat, mozete mi pisat cez IS ze som "nacistiska grecka swein" - ale ja sa nenecham urazit - nikym a nicim. Menovat nebudem - autori vedia. Mozete ma nazyvat "Dialniciarom" pre rovnaku IP adresu - budem pisat to co aj doteraz. Mozete ma volat "vivatom" ale ja ani nie som obyvatel danej krajiny - a ze som stavbar - tak som vivat - a ze devil mi nedovaruje pre info ze SR presunula peniaze z R1 ZC-SP na D3 a nakoniec je to R4 - tak zmenil sa zaver vlady na nieco ine - tak devil never mi - ja ti tiez neverim lebo si demagog co priznavas a si 0. Atd. Inak velke "o". Ako Oko. Po grecky si preloz a pridaj 2 znaky a to si.
Mozete ma dokonca volat ze nie som Grek - ako kaviarista - a potom zase ze som Grek - pretoze asi mam silne a doveryhodne argumenty ... ale OK - R3-Donovalheje priorita aj pre mna nez Turiec ale aj Turiec ma hodnotu ale nemam dovod to hodnotit teraz v tejto tema.
Mozete mi pisat aka sme zaostala krajina ... s nizkou a chudobnou zivotnou urovnou, bez reforiem, ze sa nepacim magnusovi pre nejakeho primatoria Slotu, ze sa nepacim kaviaristovi pre nazor na to ze juzna a stredna vetva R3 nie su podstatne ... ze sa nepacim B preto ze mam jednoducho aj ked som nechcel na tuto temu disktovat ani cez IS lepsi na Smer-SD alebo SNS bez ohladu na suvislosti, len svoj nazor ... mozete mi pisat ze "nic neviem" o PPP - lebo vy viete vsetko, lebo Vam nie je dolezite to vysvetlovat pretoze nejde o zmluvu ...
Mozete mi pisat ze "som "fuck off" jedno mesto v SR ktore mohlo mat ale nema obchvat a ma ho ine mesto", mozete vsetko ....
Mozete pisat ze idem do PK a 2 dni pred navstevou zrusim cestu a ze som ... a ze to nie je spravne a OK ... a nie je - mate pravdu.
Mozete mi pisat ze nemam pravo pisat o tom ci juzny alebo severny obchvat NR aj ked nebyt mna tak juzny obchvat nie je a na severnom sa este teraz robi studia - ale piste si.
Mozete pisat ze chcem len jedno - a to je grecka stavebna firma - a piste si lebo vy "vsetci" zase chcete "feroslavoviny".
Mozete mi pisat co chcete ... nic to nezmeni na aktualnej situacia.
Sme OT - a ja som OT, dokonca B, napise ked je weekend ... nie ze by 6 ludia chceli pracu cez mna cez IS a mozem povedat ze ju mozno 1 z Vas bude mat pretoze sa na nic nehra ...
Niekto vychadza z uspesnej prirucky pre PPP - a ja vychadzam z praxe v hodnote cca. 200 mld. EUR co sa tyka celkoveho PPP tak podme porovnavat. To je provokacia ?
Kaviarista pise ze nemyslel mna ze som ja EU byrokrat - OK, neviem preco na to kaviarista poukazuje.
Devil pise ze mi nedoveruje - OK, fuck a co akoze - pre mna je devil "" ale nebudem to pisat.
B, pise nazor na politiku a uz neodpise naspat pretoze aj napriek vaorvaniu ze to bude problem sme museli pisat o politike ...
aquila pise ze som klesol na uroven feroslava atd. ... nereagovat aquila - vsetko je OK ale pisem vsetkych ...
Branco dokonca ze som snad Hitler - tema Polsko.
Eucitizen - nema rad politku IT (italy a nie computer IT) a ja aj ano aj nie.
...
Mohol by som vymenovat - 99% z Vas je OK, 1% je niekde inde nez ja, mozno aj menej pretoze vela prekladam ale ked som mimo - tak na mna nereagujte, alebo zmazte moj prispevok, alebo mi napiste IS alebo cokolvek ale nie ako E499... (tak nejako) ze ja neviem po slovenski - neviem a co
lebo vy vsetci viete po grecky a anglicky ze
Prestava ma to tu zaujimat. Narazky, urazanie, ignoracia.
Taky kstano zase odmieta pochopit ze su nejake army technology v IT - OK, ale bol upozorneny a nie raz.
Jednoducho - ano som iny nez "vy" vsetci tu, zakazte mi pristup alebo mi napiste jasnu IS aby som nepristupoval ale nepiste mi ze som "naci". "fuck". -- rozne temy Adoas vs. forum - ze to neprekazalo 3 mesiace to nevadi - ociernime a ideme dalej.
Ja dnes vidim vela prispevkoch (svojich) zbytocnych ale stale by to bolo vela - ze JG, ...
Nema zmysel sem pisat.
Dy chcel uviest vsade news ako do kazdej temy ale nemoze - ma zdravote problemy ale sem nema dovod to pisat pretoze aj tak nikto neveri a kto by ho zastupil na mieste moderatora
... ze je Flintstone Caesar pochopil aj maly chlapec ale nie je tu ani jeden.
Co chce toto forum - chce Adaios-a alebo nechce Adaios-a alebo co chce admin a co chcu ostatni - exkurziu - asi nie - co - foto - ani nie - info - asi nie --- tak napisem - Adaios bez prec - ale nie ze ja stale nieco a kazdy tyzden prichadzaju spory raz od kaviarista, raz od "to a toho".
Uz to nie je o Murphy ... ale je to jedno.
"Diskusné fórum o diaľniciach a rýchlostných komunikáciach
ako aj inej infraštruktúre" - to sme/ste.
Prekaza Vam Grek - potom asi aj gay - a potom asi aj ... a verte/neverte mne nepreakaza nikto ani gay/lesba ani a ina narodnost ani ... mne ide o "cloveka".
Vam nie (podla mna) a preto si davam prestavku. To znamena este menej prispevkov (Hip hip --- devil kaviarista DrX, ... ) a mozno aj defintivny koniec. Mam rodinu, idem do politiky (nastastie GR a nie SK takze kritici mozete byt OK) a mam pracu ktora ma bavi. A "vy" sa zabavajte IP, doveryhodnostou atd. a mozete pocitat s tym ze toto forum ma nezmenilo - chapem SR taku aka je a nebude to mat vplyv na nic ani na PPP. Zalezi len Vasej vlady a od zmluvy.