Takže, konečne som sa dozvedel, koľko aut chodí po R4. viac krát som sa priamo drx pýtal ale samozrejme neodpovedal.
fuha, nemyslel som si ze je problem par klikov kedze udaje su verejne dostupne na stranke spravy ciest.
prečo cituješ, mie všetko, lae len čo Ti pasuje?.
Toto čo predvádza eršek, že tlačí zbytočnú R2, a v podstate zastavil výstavbu D1, je doslova hazard.
mozno pre teba osobne. my pokladame sa spravodlive ze aj v KE aj v BB kraji sa postavi aspon najpriotnejsia cast R2. a malo byt to byt bez ohladu kto je minister.
Keby vlády, aspoň čiastočne splnili, to čo sľubovali, tak D1, by dávno bola až po UA, a veselo by sa stavala R2. Problém, je v tom, keby bola D1 komplet, tak by výrazne klesli množstvá aut na ZV-KE, a už by nebol dôvod tam stavať plnohodnotnú R-ku. Ono vrámci PPP sa postavila R-ka a 30 rokov ju musíme všetci splácať, a to iné pálky, takže juh už dostal dosť.
O D3, ani nepíšem je to v podstate proti štátnym záujmom ako to zámerne spackal.
D3 nikdy nemala byt medzi koridormi. bol to meciarovsky trucpodnik proti cechom.
Prosím Ťa čo tu pletieš mečiara, ja nepíšem o Svrčinovec-Skalité, ale o ZA -CA, čo sa nestavia ako truc podnik eršega. Ešte k tomu svrčinovec-Skalité, asi to nebude až taký bezvýznamný úsek, ako sa snažíš o ňom písať, keď poliaci vlastne finišujú s S1 !!!
Turany-Hubová ani chýru ani slychu.
to je len dobre, je extremne drahy, ma problem s EIA, problem v vodou, akurat nie je problem s premavkou.
TU -Hu ti nepasuje do "kšeftu", lebo by sa prepojili BA KE, a tým pádom R2 by strácala zmysel.
Ono v košiciach, keď sa čaká v zápche 10´tak treba stavať obchvaty a dialnice, ale to , že RK je pernamentne upchatý, že bežne v malých mestečkách sú zápchy horšie ako v KE , o KNM ani nepíšem, to nie je problém. Veľké sorry za OT, ale nedalo mi.
RK, KM, CA a obcas aj ZA pri HM Tesco je spolocny blby semafor. Sk riesenie pre blby semafor = dialnica. riesenie obsluhy uzemia do 20 ci 50 km = dialnica. riesenie dalekych cielov = "kvalitna" cesta I. triedy. a ako sme sa dozvedeli bez oplotenia (mozno by dali zakazovu tabulu pre srnciu, diviaciu a medvediu zver len neviem ci tieto tvory by jej rozumeli

nestačí RK, KM, CA, a občas ZA. ono to veľmi zľahčuješ. RK-pernamentná zápcha, stojí sa od Ivachnovej, detto do bystrice, plynulý prejazd je snáď len po polnoci, O KM radšej ani nepíš, keď nevieš, a keď ZA je pre teba len jeden blbý semafór, tak je to jasné, že o dopravnej situácii, fakticky od DS až po HP, nemáš ani tušenia, ale ideš rozdávať múdre rady.