Moderátor: Moderátori
aquila napísal: usek 3+3 BA - TT, ma zmysel aj teraz hned. dovolim si tvrdit ze D3 na plny profil aj R2 maju mensi prioritu ako rozsirenie na 3+3 ..
devil napísal:Suhlasim s bodrikom, na BA-TT to uz huste je, velmi dobre to poznam. problem prejst je ale len pri nehodach, tak ako vsade inde. na horeuvedenych usekoch je to ovela horsie. Problem na BA-TT sposobuju hlavne taky, kt. maju problem dodrzat 130.
devil napísal:Suhlasim s bodrikom, na BA-TT to uz huste je, velmi dobre to poznam. problem prejst je ale len pri nehodach, tak ako vsade inde. na horeuvedenych usekoch je to ovela horsie. Problem na BA-TT sposobuju hlavne taky, kt. maju problem dodrzat 130.
čavo napísal:Ja si dovolím tvrdiť, že na tomto úseku už je 3+3 pruhy (teda aspoň 2+3). Pravidelne ma tam, tí čo nevedia jazdiť pomalšie ako 130, obiehajú po odstavnom pruhu. Hlavne v smere z BA.
Dy napísal:Ja sa skôr obávam len toho, že ak sa to má začať stavať tak, že to bude horové najskôr v r. 2015, tak by sa malo hneď rozšíriť na 4+4 pruhy a použiť CB kryt.
Andrej napísal:Dy napísal:Ja sa skôr obávam len toho, že ak sa to má začať stavať tak, že to bude horové najskôr v r. 2015, tak by sa malo hneď rozšíriť na 4+4 pruhy a použiť CB kryt.
S touto vetou sa stotoznujem na 100%. Ved v useku BA-TT je vedena spolu D1,R1 a je navyse blizko BA.3+3 pruhy budu v r. 2015 uz znova malo A ked nie rovno na 4+4 pruhy, tak aspon mosty a nadjazdy pripravit tak, aby pri pripadnom dalsom rozsireni ich nebolo potrebne znova burat
Adoas napísal:
Toto buranie mostov ani nebude take zbytocne pretoze tie mosty su uz aj dost stare a aspon budu nove.
Andrej napísal:S touto vetou sa stotoznujem na 100%. Ved v useku BA-TT je vedena spolu D1,R1 a je navyse blizko BA.3+3 pruhy budu v r. 2015 uz znova malo A ked nie rovno na 4+4 pruhy, tak aspon mosty a nadjazdy pripravit tak, aby pri pripadnom dalsom rozsireni ich nebolo potrebne znova burat
mapman napísal:Tak som ešte vyhrabal z archivu aj jednu foto z tohoto veľmi exponovaného úseku. Tretí pruh tu vážne chýba "jako sůl" ... http://www.dialnice.info/album_page.php?pic_id=1643 Došlo k nejakému upresneniu termínov, kedy by sa mohlo s rozšírením začať? Pripravuje sa aspoň EIA? Nemám vobec prehľad
Nevedko napísal:mapman napísal:Tak som ešte vyhrabal z archivu aj jednu foto z tohoto veľmi exponovaného úseku. Tretí pruh tu vážne chýba "jako sůl" ... http://www.dialnice.info/album_page.php?pic_id=1643 Došlo k nejakému upresneniu termínov, kedy by sa mohlo s rozšírením začať? Pripravuje sa aspoň EIA? Nemám vobec prehľad
Novy pan minister sa vyjadril, ze jeho osobnym cielom je BA-SC na tri pruhy do roku 2008, BA-TT do roku 2010. Len nepovedal, co sa pre to uz robi. Aby to nedopadlo ako s heslom "BA-KE do roku 2010".
Eminem napísal:Na tento usek sa bude vypracovavat nova studia, ktora zhodnoti maximalnu hranicu bezpecnej prevadzky.
Po dostavbe D1 do KE sa bude tento usek rozsirovat, ale bude sa zvazovat ci nie hned na 3+4.
Dy napísal:Eminem napísal:Na tento usek sa bude vypracovavat nova studia, ktora zhodnoti maximalnu hranicu bezpecnej prevadzky.
Po dostavbe D1 do KE sa bude tento usek rozsirovat, ale bude sa zvazovat ci nie hned na 3+4.
Prečo na 3+4, to je preklep nie
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.