Moderátor: Moderátori
pipo6133 napísal:Tak, nedalo mi to, nevedieť presne ten dátum. Po komunikácií s NDS sa mi to podarilo zistiť. Ráta sa to od podpísania zmluvy, čo bolo podľa tohto dokumentu (https://www.crz.gov.sk/zmluva/7175855/) nasledovne:
Dátum uzavretia: 28.11.2022
Dátum účinnosti: 01.12.2022
Takže, ak to rátam od druhého dátumu, tak by to malo vychádzať na 11.9., čiže o necelý mesiac.
Som teda fakt zvedavý, či v ten deň, samozrejme plus pár dní, spustia dopravu po dočasných obchádzkových vetvách a zároveň spoja D4 s D1 smerom na Trnavu a D1 s D4 smerom na Raču.
Podľa mňa to však nestíhajú, aj keď tvrdia, že nie sú v časovom sklze.
Plus o ďalších 100 dní po tom by mali spustiť aj smer z D1 na D4 smerom na Jarovce.
zvR7 napísal:a to na tomto úseku robia aj v noci...
metelesku.blesku napísal:Teraz je premávka presmerovaná na jednu stranu diaľnice (asfalt) z dôvodu, že druhú stranu (pravú) by mali kompletne rozobrať, zdvihnúť niveletu a zabetónovať. preto je to zúženie premávky už od križovatky Bernolákovo (Triblavina), kde nebude možné od BA schádzať ani smerom do BA vychádzať.
Keď dokončia pravú stranu diaľnice, vrátane výmeny povrchu v križovatke Bernolákovo, napoja a spojazdnia vetvu od Jaroviec D4 smer TT D1 (to by malo byť tých 650 dní), presunú dopravu na dokončenú pravú stranu a urobia kompletne ľavú stranu, na ktorú je teraz presmerovaná celá diaľnica, a to od križovatky Bernolákovo, vrátane betónového povrchu.
To že je tam teraz asfalt, ešte nič neznamená.
pipo6133 napísal:Ako to teda malo/má byť? Ja by som sa i stavil, že bolo uvádzané, že tam bude betón.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.