Moderátor: Moderátori
RDVN napísal:Na enviroportáli sa dá stále nájsť tá prvá verzia pokiaľ sa nemýlim No budem priebežne asi pozerať kataster ako ľudia skupujú parcely, kedže severom sa dá ťahať diaľnica iba jedným miestom.
garip napísal:RDVN napísal:Na enviroportáli sa dá stále nájsť tá prvá verzia pokiaľ sa nemýlim No budem priebežne asi pozerať kataster ako ľudia skupujú parcely, kedže severom sa dá ťahať diaľnica iba jedným miestom.
tak to aby si vyuzil tuto prilezitost ak vies, kadial pojde v buducnosti dialnica
DrX napísal:RDVN, no super. Presne ako som navrhoval aby sa to prerobilo. Obsluzi to aj HE aj Siravu 1000x lepsie nez to co bolo nakreslene doteraz!
PS: Zacat by mohli rovno tym obchvatom MI a hned by sa mnohym ludom usetrilo 15 min cesty.
RDVN napísal:Bude to neskutočne predražené oproti pôvodnej verzií a to, že to posunú o 5km severnejšie nijak nepomôže ľudom severnejšie.
RDVN napísal:Reálne jednotka z MI bude stále zatrepaná lebo bude blbosť isť severom Michaloviec aby som sa dostal na západ.
DrX napísal:Dokonca vyprodukovali aj video: https://drive.google.com/file/d/1o6qu3l ... drive_link
A rovno v anglictine, zjavne pre EU financovanie. Tam sa G prezentuje ako hotova vec. Tak nakoniec nebude na Dargove ani ziaden tunel
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.