Moderátor: Moderátori
Skooty napísal:A vie mi niekto normálne vysvetliť, na čom to momentálne viazne ? Prešiel som si toto vlákno a nenašiel som tam jednoznačnú odpoveď.
V niektorých príspevkoch je uvený zlom, v niektorých technológia tunela ?
Tak teda čo je reálny problém ?
Ako je možné, že sa ešte technológia tunela nemontuje, keď tender je už skoro rok uzatvorený ?
Vopred vďaka a sorry za možno duplicitné otázky...
pipo6133 napísal:Žľaby neznejú, že by išlo o technológiu tunela.
Čiže problém so Skanskou? Alebo Skanske neplatila NDS a preto nemala peniaze na vyplácanie?
Alebo čo sa teda vlastne stalo?
To snáď ani nemôže byť pravda!
nevo83 napísal:a co chces prosim Ta usetrit ? ked bezpecnostne predpisy hovoria ze v tuneloch nemozes mat asfalt ale beton... lebo by pri poziari sa to bude topit extremne rychlo a o splodinach sa asi ani bavit nemusime ze..
Takze teme asfalt/beton je bezpredmetna..
ferguson napísal:Čoskoro by sa križovatka LL mala otvárať
https://www.teraz.sk/regiony/dialniciar ... lanok.html
K610 napísal:nevo83 napísal:a co chces prosim Ta usetrit ? ked bezpecnostne predpisy hovoria ze v tuneloch nemozes mat asfalt ale beton... lebo by pri poziari sa to bude topit extremne rychlo a o splodinach sa asi ani bavit nemusime ze..
Takze teme asfalt/beton je bezpredmetna..
Pri požiari sa to bude topiť extrémne rýchlo? Na to si prišiel ako, myslíš že sa tam použije obyčajný asfalt ako je na cestách? Mám precestované dosť a vo veľa štátoch Európy je použitý asfalt v tuneloch a nie, nebude sa topiť extrémne rýchlo.
Normálne niekedy žasnem čo sa človek na tomto fóre dočíta. A najprv musí Skanska dať spraviť skúšky tej asfaltovej zmesy akreditovanému laboratóriu na nehorľavosť a potom sa bude rozhodovať a použití vo Višňovom...
A ako tu niekto spomenul, aktuálne, už pár mesiacov sa tu pracuje iba na dennej zmene, nočná sa zrušila pár mesiacov po dorobení sekundárneho ostenia.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.