Moderátor: Moderátori
Azir78 napísal:Aspon male potesenie konecne mozme pouzivat 1,5 km noveho dialnicneho polprofilu ked uz tento rok neotvoria ziadnu novu dialnicu.
sergej napísal:Jedno kvalitnejsie aj s vyjazdom na dialnicu. Prekvapilo ma, ze vyjazd sa prakticky nezmenil, len sa ide po druhej strane. Mozno kvoli dokonceniu napojenia v smere Rajec -> Hricovske Podhradie. 80km/h medzi krizovatkou a tunelom ma aky zmysel? Takisto to srafovanie na moste nad D1, to co je za obsesiu. Rovnako to spravili aj pri Metre. Nie je dovod na taketo riesenie, ked to potom to budu musiet frezovat a premalovat. Navyse budujeme vo vodicoch navyk, ze tam mozem len tak vletiet do jazdneho pruhu. Specialne pri Metre potom budu po premalovani vznikat nebezpecne kolizne situacie, ked zrazu bude treba pouzivat pripajaci pruh a davat prednost autam iducim po privadzaci.
pa3ck napísal:Ale tak zase aj zahraničný vodič si vie domyslieť, s akým cieľom zobrazeným na zvislom značení tie dve písmená asi súvisia
Pacho napísal:sergej napísal:Jedno kvalitnejsie aj s vyjazdom na dialnicu. Prekvapilo ma, ze vyjazd sa prakticky nezmenil, len sa ide po druhej strane. Mozno kvoli dokonceniu napojenia v smere Rajec -> Hricovske Podhradie. 80km/h medzi krizovatkou a tunelom ma aky zmysel? Takisto to srafovanie na moste nad D1, to co je za obsesiu. Rovnako to spravili aj pri Metre. Nie je dovod na taketo riesenie, ked to potom to budu musiet frezovat a premalovat. Navyse budujeme vo vodicoch navyk, ze tam mozem len tak vletiet do jazdneho pruhu. Specialne pri Metre potom budu po premalovani vznikat nebezpecne kolizne situacie, ked zrazu bude treba pouzivat pripajaci pruh a davat prednost autam iducim po privadzaci.
To šráfovanie na moste je zrejme preto, lebo nepočítaju v ďalekej budúcnosti napojiť privádzač z Rajca. Ale mohli to omnoho elegantnejšie urobiť, hlavná vec, že si maľovači zarobili.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.