R3 obchvat Krupiny

Štátna hranica MR/SR – Šahy – Krupina – Zvolen – v peáži s R1 – Žiar nad Hronom – Turčianske Teplice – Martin – v peáži s D1 – Švošov – Dolný Kubín – Trstená – štátna hranica SR/PL

Moderátor: Moderátori

Re: R3 obchvat Krupiny

Odoslaťod Vlados » 01. Nov 2018 18:03

rastislav5 napísal:Krupina konecne, ale BB-Slovenska Lupca dodatkom k zmluve so spolocnostou, ktora dokoncila NR-BB pred 7 rokmi? Bez sutaze? A preco len Bystrica- Lupca, ved dodatkom sa moze dostavat cele Slovensko? Rozumiem, ze ma okolo seba vela lobistov, ale kde su poradcovia, aby takymito hlupostami uz premier nezhadzoval?

Ide o jeho rodnú viesku, tak musíš byť zhovievavý :lol:
slovník moderátora tohto fóra: "Keď sa pozries do zrkadla a vidíš k.ta tak zrkadlo za to nemôže."
neželám si devila ako moderátora tohto fóra, rovnako ako 74% hlasujúcich https://dialnice.info/viewtopic.php?f=6&t=23321
Vlados
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 144
Založený: 20. Okt 2008 09:06
Bydlisko: BA, občasne LC

Re: R3 obchvat Krupiny

Odoslaťod devil » 13. Jan 2020 16:48

gallery/image_page.php?album_id=46&image_id=43744
https://dopravoprojekt.sk/en/projekt/ex ... na-bypass/

dlzka mostov je 1,068/6,53 km cize EIA bola zase len orientacna...podla mapky a vizualizacii ide o jeden dlhy most nielen nad domami ale ovela dalej. krizovatky na zaciatku a konci urovnove, cesta na velkej casti 2+1. ziadne setrenie oproti R11,5 tam nevidim, vyhodne akurat kvoli administrative.
a kedze starostka v okoli dediny nevidela ziadne stavebne stroje pytala sa NDS co sa deje...
Obrázok používateľa
devil
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 131
Založený: 04. Feb 2005 07:32

Re: R3 obchvat Krupiny

Odoslaťod lostrail » 20. Jan 2020 15:19

Zasa ten nestastny trojpruh.
lostrail
pokročilý diskutujúci
 
Príspevky: 343
Založený: 19. Aug 2018 14:42

Re: R3 obchvat Krupiny

Odoslaťod aquila » 20. Jan 2020 15:31

to 2+1 mi na C11,5 nevychadza.

38554

jedine, ze by ozaj okresali krajnice.

kazdopadne 2+1 vidim naopak za docela OK kompromis resp urcite radsej 2+1 v C11,5 ako 1+1 v R11,5

ale ten sirkovy profil mi nevychadza. vdak aj v cechach je tusim novy profil C13 na trojpruh
Obrázok používateľa
aquila
administrátor
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 493
Založený: 03. Feb 2005 18:08
Bydlisko: doma :)

Re: R3 obchvat Krupiny

Odoslaťod Vlados » 20. Jan 2020 15:39

Na 2+1 potrebuješ aspoň 12,5m. R11,5 v usporiadaní 2+1, t.j. so stúpacím pruhom, má 12,5m.
slovník moderátora tohto fóra: "Keď sa pozries do zrkadla a vidíš k.ta tak zrkadlo za to nemôže."
neželám si devila ako moderátora tohto fóra, rovnako ako 74% hlasujúcich https://dialnice.info/viewtopic.php?f=6&t=23321
Vlados
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 144
Založený: 20. Okt 2008 09:06
Bydlisko: BA, občasne LC

Re: R3 obchvat Krupiny

Odoslaťod lostrail » 20. Jan 2020 15:55

Potom by mohli aktualizovat vizualizacie.
lostrail
pokročilý diskutujúci
 
Príspevky: 343
Založený: 19. Aug 2018 14:42

Re: R3 obchvat Krupiny

Odoslaťod devil » 20. Jan 2020 15:56

samozrejme ze okresanie krajnice. 11,5 = 0,5+1,5+0,25+3,5+3,5+0,25+1,5+0,5

https://www.google.com/maps/@48.371689, ... 312!8i6656

https://www.google.com/maps/@48.3730266 ... 312!8i6656
a kedze starostka v okoli dediny nevidela ziadne stavebne stroje pytala sa NDS co sa deje...
Obrázok používateľa
devil
veterán fóra
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 131
Založený: 04. Feb 2005 07:32

Predchádzajúca

Naspäť na R3

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.