Moderátor: Moderátori
Anonymous napísal:Je toto vobec mozne ?
Anonymous napísal:Cele tie zdlhave zbytocne peripetie a vecne odklady terminu zacatia na
trapnej 17 km dlhej cesticke rovnej ako dlan. A pritom prorok Prokop je prepytujem vychodnar. Vid prispevok Dialniciara o D1 PO kde MDPT bolo proti zacatiu stavebnych prac a do svojho planu ich vsunulo az po natlaku firiem. To sme mi vychodniari ak nam dakym omylom pride nejaka korunka / Simko vers. Dzurinda/ 100. mil na R4 , ucelovo viazana len na uvedenu trasu , samozrejme ze to nevyuzejeme , lebo nas to tak prekvapi , ze zistime , ze nemame vybranu ani trasu. A ak nahodou mame a mame aj peniaze / Privadzac PO/ tak spisujeme peticie , lebo D by mohla ist o 1 m dalej a cez moj pozemok nepojde ani za svet.
arison napísal:Na uvedenom priklade si mozme nazorne ukazat pripad dvojakeho metra v praxi. V Ziline , kde sa ma usadit investor , teda Kia a kde doposial nie su vysporiadane ani pozemkzy pod stavbou je jednoznacnou prioritou dokoncenie D1 a tusim aj D3 vehementne podporovane MDPT a MH a financncie zo stavieb R a D z inych casti slovenska sa premiestnuju na D1 v zaujme urychleneho dokoncenia stavby- Priklad c 2 R4 a FORD. Bezproplemovy , aj ked oneskoreny prichod investora na vychod, okamzita dohoda , ziadny problem s vlastnikmi pozemkov, vystavba samotneho zavodu 2005 termin ukoncenia 2006 a pristupova cesta mozno 2008???. Aj ked netvrdim , ze urcity podiel zavinenia vidim v pristupe uradnikom samospravy VUC a Konkoly.
devil napísal:Pocul som vraj starosta obce Kechnec si svoj variant presadil a ze Dopravoprojekt ma vypracovat dokumentacie do 11/05. A termin odovzdania ma byt koniec 2008.
devil napísal:Neviem, kde "berieš" takéto informácie.
nemam ich overene to uznavam, ale ze odkial su tak to uz nechaj nna mna, tiez sa nepytam odkial mas tie tvoje.
Diaľničiar napísal: A to nie je len o nejakom starostovi Kechnecu, to by bol ešte malý pán (aj keď je tam priem. park), ale on má otvorenú podporu od istého pána B.
random napísal:http://www.rokovanie.sk/appl/material.nsf/0/D04A3DCF3D471F30C1256F8E004B3309/$FILE/Zdroj.html
no to nie je mozne! oni chcu nahradit nevyhovujucu cestu (2pruhy) "rychlostnou cestou" ktora bude mat dva pruhy! to nie je pravda! teraz ma to len nasralo ... neviem ktori ***** je za tuto blbost zodpovedny ale mal by si to riadne odskakat!
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.