dakujem za ucast v pripomienkovom konani

Moderátor: Moderátori
uvazujes medzinarodne a na Slovensku mame medzinarodnych tahov az az, cize siet D/RC v E koridoroch by Slovensku urcite stacila, to vsak neznamena, ze to musi byt vyhodou pre Slovakov, ani to nevylucuje alternativy, s dobou sa moze menit aj vyznam ciest...cize s tym rusenim by som to neprehanal
DrX napísal:navrhujem lacnejsiu alternativu s komplexnym riesenim pre krajny vychod a cele slovensko: okamzite prestat mrhat peniazmi na tunely na D1 ZA-RK a PO-PP, za usetrene peniaze dostavat R2 s cenou 5mil EUR/km + 300mil EUR na Sorosku, a podla potreby rozsirit I/18 na 4 prudy (napr. pod strecnom). Krajny vychod, ktory dnes cely zije v BA a KE, bude cez MI krasne porieseny.
PS: tieto h.....ke hluposti ma fakt vytacaju. Pozri sa, ako to skvele naokolo blizsie doraziolo PO a BB kraj http://ekonomika.sme.sk/c/6674811/nezam ... krese.html . A ti presovski odidenci do BA dalej hudu svoje nezmysly o 50 tuneloch na D1 a teraz uz aj R4+R9.
devil napísal:mozeme navrhnut aj RC TT-SE-kuty, predlzit R8 aj na KN-NR, alebo aj BB-BR-PP. ale naco ???
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.