Moderátor: Moderátori
FANUSIK napísal:.Take mesto ako je PD uz davno malo mat obchvat 1/64 lebo zaciatkom leta su uz kolony este len Nedozeroch Brezanoch pred vstupom do PD..alen koli mostu do Lazian..Stalo sa mi 2 krat do tyzdna ze som isiel usek Nedozery -PD 30km/h v kolone az do PD...Cesta 1/64 kolabuje a zacina sa po 3 rokoch reko opat rozpadavat krajnica a pukat v strede vozovky...to iste sa deje aj V rekostr. usekoch spred 2 rokov pred obchvatom BN...smer na TN...
aquila napísal:to ze predtym tam mali tri aut a teraz kvantum je rozvoj.
je to len nova realita na ktoru si budu musiet zvyknut, kedze predtym bolo menej aut, menej dopravy.
vlastne sa jedna to vedlajsi efekt uspechu
neviem co sa vam nepaci, aspon to znaci, ze sa region vzmaha
Po ceste č. 81 od Kisbéru na Székesfehérvár (SZFV) som šiel asi pred rokom, viem že tam isté časti opravovali. No ak to opravovali štýlom, ako na ceste č. 13 od 9. km (už za M1) po 29. km (t. j. koniec cesty č. 13 v smere na SZFV, odtiaľ sa už ide po 81), tak to radšej ani nemali nerobiť, výnimkou zákruty pri 21. kilometri, aspoň tam nemusím ísť teraz v strede vozovky - môžem ísť vo "vlastnom" pruhu, tam asi 100 ~ 200 metrový úsek opravili v celej šírke. Inde záplaty a niekde záplata na/v záplate. Ak by boli tie záplaty dobre a kvalitne urobené, tak to nevadí, lenže to riadne sfušovali a je to teraz, žiaľ, horšie. Na viacerých miestach je rapavá a každou zimou sa tie trhliny zväčšujú. Tu nie sú žiadne blikajúce šípky v zákrutách, a nehovoriac o miniaturizovaných dopravných značkách (výnimkou sú smerové). A tie nie sú len tu, ale sú i na iných hlavných cestách.FANUSIK napísal:... Madari opravili a vybudovali obchvaty na trase ktorou chodievam do GR - Kisber-Mor -Szekesfehervar-Dunaujvaros-Kiskoros-Tompa...za 4 roky asi 150 km ciest a min 2 obchvaty miest Seregelyes , Tompa...vymenili dopr znacenie kt je na spickovej Europskej urovni /dopr bezp system- teplota vozovky a vzduchu , informacne tabule , znacenie cislo cesty na kazdom odbocenie v kruhovom objazde , v zakrutach blikajuce sipky..., pred zel zavorami drsny asfalt a blik znacenie..atd...
okorec napísal:Nenašiel som mapu k obchvatu Drietomy, tak som pozrel do mapy a trošku som si pokreslil:
Akurát tam vychádza 1,2 km tunel, čo na jednotke je u nás niečo ako scifi
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.