Moderátor: Moderátori
flakst napísal:Ešte ma napadla možnosť podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa pre ohrozenie bezpečnosti a plynulosti jazdy... ak niečo také je možné, ale asi áno, keďže už sme to tu raz na ceste I/9 mali (BN - PD - odbočka na Nitrianske Rudno a sprievodný úsek).
yombie napísal:nie je proste možné 25 rokov srať na medzinároný ťah a absolútne nič s ním nerobiť.. pozri do Česka ako vyzerá I/50 od revolúcie.. dokopy takmer 50km obchvatov a ten zvyšok skutočne zodpovedajúci ceste I. triedy.. a to všetko BEZ VÝTLKOV.. až do Brna..
To, že cesta nemá prioritu bude tým, že iné sú potrebnejšie.
Ak by sme boli efektívnejší tak by sme mali nádej realizovať naše ružové sny. Mali by sme byť realisti ako češi a neťahať RC všade. Na naše pomery pre E572 postačuje cesta prvej triedy, tak je sú intenzity vyššie tak 2+2. Zaujimavé, že čechom pre E50 (významnejší ťahejednotka postačuje.
Treba to proste medializovat , urobit anketu v novinach ..atd...
smato napísal:tu je blog ,ktory napisal pan Breceli ...
http://brecely.blog.sme.sk/c/387958/dal ... r-a-s.html
pise tam, ze odstavenim novak by sa rocne usetrilo cca 100 mil. eur. ; tak ma napadlo, ci by sa R2 nemohla financovat z takto usetrenych penazi, to by bolo aj na 3+3
tondiego napísal:Presne, ja to tvrdim stale. Keby sa tu nestavali vzdusne zamky (R2 sluboval uz Meciar) a bola navrhnuta normalna koncepcia cestnej siete, podla zdraveho rozumu, uz davno mohla I/50, resp I/9 vyzerat ako na ceskej strane a stacilo by to na dlhe desatrocia.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.