Moderátor: Moderátori
mareks96 napísal:Osobne si myslím, že Valent zavádza, aby potom bol za "hrdinu" ktorý "popohnal" stavbárov aby si švihli. Za akého hrdinu je už len kvôli tomu ze diaľnica nekončí v poli...
plš napísal:mareks96 napísal:Osobne si myslím, že Valent zavádza, aby potom bol za "hrdinu" ktorý "popohnal" stavbárov aby si švihli. Za akého hrdinu je už len kvôli tomu ze diaľnica nekončí v poli...
Marečku, keby si si vygúľal z internetu Ing. Juraja Valenta z NDS životopis, bol by si trocha úctivejší. GR NDS je narodený 9.4.1949, teda má teraz 66 rokov. Keď sa mu udelí nejaká úloha tak sa len horko usmeje, ja tu už pri ukončení nemusím byť. Jasné, že človek s toľkoročnými skúsenosľami sa pokladá za významne cenného. Preto jeho šediny zatiaľ nikto nenapadol. Prečo som si to všimol? S Érsekom sme ten istý ročník, za 4 roky dôchodok a Valent je od nás výrazne starší.
medima napísal:Dnes som rozprával s tunelárom z Višňového ohľadom toho, že stavba bude meškať. Citujem: ,,Pi.ovina. Nevie čo hovorí. (Valent, pozn. red.)"
Jano1 napísal:Nejde o tunel, ale o prace mimo tunela, ktore zhotovitel nie je schopny dokoncit v termine.
medima napísal:Nejde o tunel a nejde ani o nič mimo tunela. Je tam síce problém s geológiou na trase mimo tunela, ale to nie je dôvod meškania. Musí sa preprojektovať jeden mostný objekt, predĺžiť, schváliť, nové územné a stavebné rozhodnutie, ale za tri a pol roka to stíhajú.
plš napísal:mareks96 napísal:Osobne si myslím, že Valent zavádza, aby potom bol za "hrdinu" ktorý "popohnal" stavbárov aby si švihli. Za akého hrdinu je už len kvôli tomu ze diaľnica nekončí v poli...
Marečku, keby si si vygúľal z internetu Ing. Juraja Valenta z NDS životopis, bol by si trocha úctivejší. GR NDS je narodený 9.4.1949, teda má teraz 66 rokov. Keď sa mu udelí nejaká úloha tak sa len horko usmeje, ja tu už pri ukončení nemusím byť. Jasné, že človek s toľkoročnými skúsenosľami sa pokladá za významne cenného. Preto jeho šediny zatiaľ nikto nenapadol. Prečo som si to všimol? S Érsekom sme ten istý ročník, za 4 roky dôchodok a Valent je od nás výrazne starší.
Jano1 napísal:Za 3 roky sa to stihnut da, ale ked aj nasledujuci rok tam bude sucasne tempo, tak uz sa to nebude dat stihnut.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.