Nová čerpacia stanica s výhľadom na Levoču

Moderátor: Moderátori

Nová čerpacia stanica s výhľadom na Levoču

Odoslaťod sergej » 13. Dec 2016 23:01

Sieť čerpacích staníc na diaľnici D1 je bohatšia o ďalšiu pumpu. Motoristi môžu cestou na východ Slovenska, ale aj opačne, využiť novú čerpaciu stanicu na odpočívadle Levoča.

http://www.ndsas.sk/aktuality-nova-cerp ... 372s49329c

Oddych a doplnenie paliva v obidvoch smeroch


Nová čerpacia stanica na obojstrannom odpočívadle Levoča je sprístupnená od 13.12.2016 (utorok). Motoristi tak môžu načerpať energiu do svojich štvorkolesových tátošov už aj na tomto mieste, či už pri ceste z Bratislavy smerom do Košíc alebo opačne. Odpočívadlo ponúka prekrásne výhľady na kráľovské mesto Levoča či na Kráľovu hoľu alebo Vysoké Tatry.

Od tohto okamihu sú všetky veľké odpočívadlá na súvislej D1 medzi Ružomberkom a Prešovom vybavené najdôležitejšou službou pre motoristov - čerpacou stanicou pohonných hmôt.

Široká paleta služieb pre motoristov aj história

Okrem všetkých druhov pohonných hmôt ponúka nová čerpacia stanica bohaté služby. K dispozícii je dofukovanie pneumatík alebo voda pre kamionistov. Motoristi majú k dispozícii pestrú ponuku chutného občerstvenia, sprchy, prebaľovací pult či kútik pre najmenších. Samozrejmosťou je wifi pripojenie, ale aj možnosť dobíjania elektronických zariadení cez USB port.

Odpočívadlo ponúka množstvo parkovacích plôch pre osobné vozidlá a kamióny, prístrešky so sedením a detské ihrisko. V oddychovej časti nájdete aj veľkoformátovú svetelnú tabuľu Archeopoint. Vďaka nej objavíte poklady, ktoré boli ukryté pred našim zrakom a ležali dlho zahalené pod rúškom tajomstva. Výstavba diaľnice v okolí Levoče odhalila ojedinelé nálezy na území Spiša a pomohla nám tak lepšie spoznať dejiny tohto regiónu.

zdroj: NDS
Obrázok používateľa
sergej
administrátor
 
Príspevky: > 1000
Obrázky: 160
Založený: 20. Feb 2005 09:28
Bydlisko:

Naspäť na 2016

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.