NDS vyhlásila tender na dokumentáciu a dozor pre stavbu...

Moderátor: Moderátori

NDS vyhlásila tender na dokumentáciu a dozor pre stavbu...

Odoslaťod Majkl » 23. Sep 2019 12:27

NDS vyhlásila tender na dokumentáciu a dozor pre stavbu križovatky Rohožník na diaľnici D2

Predpokladaná cena za poskytnutie týchto služieb dosahuje 670 tisíc eur bez DPH. Križovatka Rohožník bude riešiť napojenie cesty tretej triedy Rohožník - Malacky na diaľnicu D2.

Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) vyhlásila verejnú súťaž na vypracovanie časti projektovej dokumentácie, výkon autorského dozoru a koordinátora dokumentácie pre stavbu križovatky Rohožník na diaľnici D2.

Za poskytnutie týchto služieb počas dvoch rokov predpokladá vynaložiť predbežne 670-tisíc eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania zverejneného v utorok vo Vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Ponuky do 17. októbra

Súčasťou zákazky je dodanie dokumentácií pre územné rozhodnutie, stavebného zámeru a na stavebné povolenie v podrobnosti dokumentácií na realizáciu stavby a ponuku.

"Križovatka Rohožník bude riešiť napojenie cesty III/1113 (Rohožník - Malacky) na diaľnicu D2 s rešpektovaním možnosti výhľadového šírkového usporiadania diaľnice D2 na kategóriu D 33,5/120," informovala NDS v podmienkach tendra.

Uvedené údaje znamenajú šírku diaľnice 33,5 metra a povolenú rýchlosť 120 kilometrov za hodinu. Lehota na predkladanie a otváranie ponúk je 17. októbra, platiť musia do 31. augusta 2020.

Odkloniť trasu z obytnej časti

"V súčasnosti je nákladná doprava vedená po ceste III/1113 cez obytné zastavané územie okresného mesta Malacky, ako aj popri areáli nemocnice na ulici Duklianskych hrdinov," uviedla NDS.

Výstavba križovatky Rohožník odkloní prevažne nákladnú dopravu z cesty tretej triedy Rohožník - Malacky na existujúcu trasu diaľnice D2 mimo obytnej časti Malaciek, resp. budú optimalizované trasy nákladnej dopravy.

Diaľnica D2 vedie v dĺžke 80 kilometrov od hranice Slovenska a Česka cez hraničný priechod Lanžhot - Brodské cez západnú časť SR popri Kútoch a Malackách cez Bratislavu k hranici s Maďarskom na priechode Bratislava, Čunovo - Rajka. Je súčasťou európskej magistrály, Paneurópskeho koridoru č. IV Drážďany - Praha - Bratislava - Budapešť - Arad.

Čítajte viac: https://myzahorie.sme.sk/c/22214633/nds ... z60LX2LIcn
Majkl
zaslúžilý diskutujúci
 
Príspevky: 754
Obrázky: 1291
Založený: 03. Máj 2005 08:20

Naspäť na 2019

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.