Moderátor: Moderátori
pohodak napísal:pokuta 20k v blokovom konani - to zas bude uplatkov
ELZ napísal:Hmmm ... doteraz som pokuty neplatil na mieste, lebo tolko hotovosti pri sebe nenosim .. nebudu mat policajti terminaly na karty, ako sa uvazovalo? Lebo ak sice pokutu zaplatim, kedy mi pride vodicak spat? Kym to nabehne na ucet policajtov, kym to niekto zbada, kym to zabalia a poslu, kym mi to pride nehovoriac o tom, ze sa zasielka moze stratit ... a to povolenie moze medzitym stratit platnost.
E499.3056 napísal:tento navrh sa mi velmi paci... inak sa meni este rychlost v dialnici v obci z tusim 60 na 65.
E499.3056 napísal:Milos: Tento zakon je jeden z najlepsich, ktory splodila tato ficovlada. Medzi najlepsie zmeny by som videl celorocne svietenie a zimne pneumatiky.
Milos napísal:ELZ napísal:Hmmm ... doteraz som pokuty neplatil na mieste, lebo tolko hotovosti pri sebe nenosim .. nebudu mat policajti terminaly na karty, ako sa uvazovalo? Lebo ak sice pokutu zaplatim, kedy mi pride vodicak spat? Kym to nabehne na ucet policajtov, kym to niekto zbada, kym to zabalia a poslu, kym mi to pride nehovoriac o tom, ze sa zasielka moze stratit ... a to povolenie moze medzitym stratit platnost.
A preto si myslím, že tento paragraf návrhu zákona v uvedenej podobe neprejde. Podobne ako mnohé iné
aquila napísal:toto ma fakt len utvrdzuje, ze toto najlepsi zakon tejto vlady.
mel napísal:co sa tyka fontu, nerozumiem tej konkurencii, to ini nemozu ten font pouzivat? To je take problematicke?
MH napísal:aquila napísal:toto ma fakt len utvrdzuje, ze toto najlepsi zakon tejto vlady.
Tento zákon sa pripravuje už tri roky, takže to nie je celkom len o tejto vláde...
MH napísal:mel napísal:co sa tyka fontu, nerozumiem tej konkurencii, to ini nemozu ten font pouzivat? To je take problematicke?
Teraz sa používa Universal Grotesk Tučný úzky. Týmto fontom disponujú len firmy v SR lebo inde na svete sa nepoužíva, keby sa presadil DIN tak ten má veľa firiem vo svete a tým by sa otvoril trh (čo by bolo podľa mňa dobre), ale samozrejme to vadí našim firmám.
Rio13.zm napísal:MH: cislovanie exitov bude nemecke teda 1,2,3 alebo CZ,A podla kilometrovnika
dalej ma zaujima ci uz aj I-51 sa bude volat R1 a ci v cervenom obdlzniku budu D1,D2,R1,R2
Rio13.zm napísal:a tiez by ma zaujimalo, kde budu parkovat kamiony na D,R a cestach I.triedy, v cechach stym maju problemy, nemaju tam kde kamiony parkovat. myslim si ze, velke firmy sa postaraju, aby toto nepreslo, pouzivaju JUST IN TIME alebo by sa to malo uzakonit celoeuropsky, v jednej krajine sa jazdi tak a druhej tak, to aby clovek mal zo sebou jednu velku knihu, kde to bude vsetko popisane.
Naspäť na Diaľnice a RC všeobecne
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.