Moderátor: Moderátori
Dialniciar napísal:Ale plánovanie a zodpovednosť za výstavbu má SSC. To je obdoba pri výstavbe A financovaní mosta Apollo ...
aquila napísal:preco je tunel cez donovaly dolezitejsi, ked je tam intentzita slabych 6 tisic vozdiiel a na visnovom mas 4 krat vyssiu pri podobnych nakladoch ? nechapem ..
1) visnove
2) korbelka
3) presov
4) soroska
5) sibenik
6) severna tangenta
7) ovciarsko
zvolen
9) dargov
10) karpaty
Tomas PO napísal:Mozno sibenik dat pred Presov za predpokladu, ze sa dokonci uplne Nabrezna.
Nevedko napísal:A most Apollo pripravoval ešte GIB, nie SSC. Stavala a financovala ho Metro a.s., 100% majetok mesta, s prispením peňazí zo štátneho rozpočtu, teda zasa žiadne SSC.
kaviarista napísal:ale zaujima ma co u teba znamena , ze problem je usek MT-ZA ? lebo , ked si spomeniem na mojich cca 5-6 prejazdov tymto usekom pred sanaciou v kratkom case a v roznych casovych usekoch (cca v priebehu mesiaca), tak som nezazil radikalne zdrzanie aj napriek hustej premavke ani raz . dokonca okrem jednej nehody som tu radikalne zdrziavania nezazival asi nikdy.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.