Moderátor: Moderátori
kstano napísal:Zvolen ma na trase R1 kompletny obchvat, v Ziline tak bude az po dokonceni HP-LL.
Sorry, mozno zbytocne rypem, ale kedze pracujem cca 300 m od Patronky a denne tadial musim ist niekolko krat, tak mam hlboko zakorenenu traumu z krizovatky na ceste medzi dialnicami.
pohodak napísal:ked su tam chlpati a ides z mlynskej cez patronku smerom na malacky, stoji to za dve veci...patronku totiz prejdes hned, ale chyti ta druhy semafor, ktory je pri vojenskej nemocnici...v horsom pripade patronku ani neprejdes...
pohodak napísal:ked sa zas po obede pocas riadenia policajtov chces dostat z dubravskej cesty (tam ako je SAV,J&T) na patronku, postojis si dobru polhodinku...
Dy napísal:kstano napísal:Zvolen ma na trase R1 kompletny obchvat, v Ziline tak bude az po dokonceni HP-LL.
Sorry, mozno zbytocne rypem, ale kedze pracujem cca 300 m od Patronky a denne tadial musim ist niekolko krat, tak mam hlboko zakorenenu traumu z krizovatky na ceste medzi dialnicami.
Po riadení dopravákmi je ale situácia oveľa lepšia a to mám z vlastnej skúsenosti.
kstano napísal:Chodis tadial castejsie? Tak to by sme mohli urobit nejake stretko, lebo v tej casti sa pohybuje viac ludi z fora (aspon mam taky pocit).
kstano napísal:A teraz seriozne: chcelo by to zorganizovat nejaku exkurziu, nemohol by si? O nieco sa pokusal Adoas, ale.... Napriklad pozriet rozostavane useky, s vykladom a zaujimave veci na usekoch, ktore su uz v prevadzke (napr. Ladce-Sverepec). Kym sa este nieco stavia, lebo coskoro uz nebude co pozriet
B; napísal:Dnes som nasiel novu vec
Prejazdnosť tunelov
...
Paci sa mi tunel Sitina:
jeden smer je oznaceny Brno
a druhy hranica.
B; napísal:B; napísal:Dnes som nasiel novu vec
Prejazdnosť tunelov
...
Paci sa mi tunel Sitina:
jeden smer je oznaceny Brno
a druhy hranica.
Tak dakujem panom webmastrom z ndsas.sk, uz je to opravene
na
Sitina
smer H smer CZ.
Som nesmierne milo prekvapeny rychlou reakciou.
Dialniciar napísal:Tak celkom sa stránka www.ndsas.sk zlepšila tak o 200%. Oproti začiatkom je to obrovská zmena.
Andrej napísal:Dialniciar napísal:Tak celkom sa stránka www.ndsas.sk zlepšila tak o 200%. Oproti začiatkom je to obrovská zmena.
Ano, zlepsila sa naozaj skvele, ale par veci mi tam este chyba. Aktualne fotky z vystavby, vizualizacie, lepsie a podrobnejsie mapy, plany do buducnosti, pripadne nieco ako ma RSD video o historii vystavby...
Andrej napísal:Na stranke su uz uvedene useky, ktore sa maju zacinat a ukoncit v tomto roku.
Len v otvaranych usekoch mi akosi chyba R3 Or.Podzamok obchvat
eucitizen napísal:Skoda ze sa zacne stavat len jeden usek na D1.
Dialniciar napísal:eucitizen napísal:Skoda ze sa zacne stavat len jeden usek na D1.
Mňa najviac prekvapilo toto: D1 Važec - Mengusovce (pravý pás) 12,25 km.
eucitizen napísal:Dialniciar napísal:eucitizen napísal:Skoda ze sa zacne stavat len jeden usek na D1.
Mňa najviac prekvapilo toto: D1 Važec - Mengusovce (pravý pás) 12,25 km.
A myslis ze to stoji zato spustit 1/2 profil? stejne to bude asi az koncom roka a na plny profil to bude v roku 2008 tak tich apr mesiacov dokazeme aj vydrzat
Naspäť na Diaľničná spoločnosť a mýto
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.